søndag 22. mars 2009

Vårkonsert musikklaget ULF


Da er konserten til ULF igang, og det er rundt 65 fremmøtte. Fantastisk å høre musikk som "Air on the G String" og "Prelude and Fugue"av Johann Sebastian Bach. Vi er heldige som har slikt et orkester i Ulsteinvik. :-)

torsdag 19. mars 2009

Kyrkjekonsert i Ulstein Kyrkje med ULF







Yo

Til søndag skal det være Kyrkjekonsert i Ulstein Kyrkje med ULF, det blir spennende saker. Jobber hardt for å få med meg den. :) Skal ha frihelg og kommer da ikke til å være på jobb.

Er kjekt med slike kulturopplevelser, det gir en så mye og en slapper av når en hører på. Jeg kan ikke noen innstrumenter men jeg har begynt i kor. Går i Ulstein kyrkjekor (Se under kyrkjelydsarbeid - kor - ulstein kyrkjekor)og forsøker å synge bass... Det går sånn passe...

mandag 16. mars 2009

Oppussing

I dag har jeg kost meg på "badet". Jeg har sittet og jobbet med gulvet på det nye vaskerommet vårt. Det er artig å jobbe med slike ting, og deilig når en ser resultater. Men det er mye igjen og mye jeg må sette meg inn i, for en kan ikke gjøre noen feil. Det er bare tiden som setter en bremser..

Nå må jeg be om at pengene strekker til, for jeg har lyst til leige inn en våtromslegger. Det er en av de tingene som en ikke bør gjøre selv. Er så kjedelig med våtromskader...

søndag 15. mars 2009

Krasp-sør aspirantkorps


Er så kjekt å se krasperne i aksjon. Her synger de på Ulsteinvik bedehus. RM er med og kjemper mot gjespingen, trur det ble en sen kveld på Rjånes i går kveld. ;-)

Gudstjeneste


Det er så kjekt med gudstjeneste, og spesielt når 6 barn blir ført frem for Herren i dåpen. Rundt 260 var samlet til gudstjenesten.

lørdag 14. mars 2009

ABBA


Nå er konserten ferdig og vi har kommet vell hjem. T var ganske sliten og falt rett i sofaen med et glass saft. Helt full var Sjøborg-kulturhus og de måtte ta et ekstra nummer. :-) Håper http://vikebladet.no dekker konserten, for all reklame hjelper for korpsrekrutering. ;-) Fantastiske var dem!

Abba-konsert


Jeg gleder meg, for i kveld skal jeg på ABBA-konsert. Min datter er med i Ulsteinvik skolekorps som skal ha konserten på Sjøborg-kulturhus. Starter kl. 18.00. :-)

ABBA konsert

Hei

Jeg gleder meg, for nå skal jeg på ABBA-konsert med kona. Min mellomste datter skal være med å spille, og det skal bli så gøy. :)